Rapporten ter illustratie van mijn expertise

0 0
Read Time2 Minute, 9 Second

Doorheen de afgelopen semesters, heb ik al heel wat expertise opgedaan. Die expertise heb ik ook toegepast in verschillende externe bedrijven en op mijn eigen ruggengraadproject(en).

Schema’s (Eigen roadmap en schema opleiding)

Zoals je ziet, heb ik ervoor gekozen om mijn expertise te visualiseren in een roadmap, die ik nu zal overlopen.

1ste semester

Tijdens het eerste semester hebben we vooral gewerkt aan SBP, toen nog BE.Content. Voor dat eerste ruggengraadproject, hebben we een Business Plan en Financieel Plan moeten opmaken en voorstellen tijdens een soort start-up beurs waarin de projecten van de 1ste en 2de jaar samen met de 3de jaars studenten NMCT (met wie we de meeste lessen voor het vak SBP volgden).

2de semester

In het 2de semester, hebben we beslist om een nieuw ruggengraadproject op te starten voor de crowdfundingcampagne die we moesten voorbereiden. Daarnaast, heb ik de lessen rond PowerBI uitgevoerd voor Wienerberger.

Zomervakantie 2019

Tijdens de zomervakantie, heb ik ook deelgenomen aan een Summer School in Schotland. Daar kregen we enkele masterclasses rond digitale marketing en werden we ondergedompeld in de wereld van het oprichten van een start-up en leerden we het verschil tussen een leider en een manager. Enkele weken voor aanvang van het 3de semester, nam ik ook deel aan de Boo(s)tcamp rond Circulair Ondernemen. Daar mochten we, 1 week lang, werken aan een case. Mijn case, ging over een lessenpakket rond de upcycling van textiel. Verder kregen we ook de kans om bedrijven in Kortrijk te bezoeken die al actief zijn in de circulaire economie. Enkele van die bedrijven, waren Vork, de kringloopwinkel en de boerenmarkt en het incubatiecentrum in Heule.

3de semester

Zoals je ziet, was de werklast van het 3de semester iets hoger. Tijdens afgelopen semester, hebben we gewerkt aan een groeirapport voor Xplicit. We kregen namelijk de opdracht om de groei die we de afgelopen maanden meemaakten te visualiseren en aan te tonen.

Verder hebben we een transitierapport opgemaakt voor Open School. Daar was het vooral de bedoeling om de werking van Open School te visualiseren. Deze opdracht, was een voorbereidende opdracht voor het adviesrapport die we in het 4de semester zullen mogen opstellen.

Dat adviesrapport, zullen we voor De Stroate maken. Voor mij was dit een no-brainer omdat ik er al actief was. Dus de connecties waren er al. Daarbij is de probleemstelling ons bijna letterlijk op de schoot geworpen: de besparingen op projectsubsidies van de het Vlaams Agentschap voor Cultuur.

Daarnaast, ben ik de Google DMA aan het volgen en hebben we een digitaal marketingplan opgemaakt voor De Stroate.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %